Pattyp
Image default
Electronica en Computers

Een nieuwe laptop aanschaffen?

De tijd is aangebroken: jouw oude vertrouwde laptop heeft het begeven en is hoognodig aan vervanging toe. Dit is natuurlijk geen dagelijkse aankoop en daarnaast is het een grote investering. Bij BTO kun je een laptop kopen, maar ook een laptop leasen. Hierdoor schaf je hem niet zelf aan maar betaal je gewoon maandelijkse kosten zodat jij de laptop voor een periode mag gebruiken. Je hoeft dus geen groot bedrag in één keer neer te tikken. Waarvoor heb jij een laptop nodig? Iedereen heeft namelijk verschillende gebruiksdoelen voor een laptop, dus dat is een belangrijk punt dat mee speelt in de beslissing van een aankoop.

Stel je laptop zelf samen

Naast het gebruiksdoel van een laptop zijn er nog meer punten waar je naar moet kijken voordat je een beslissing kan maken. Op de website van BTO kan je dit gemakkelijk aangeven. Filter bijvoorbeeld de schermgrootte, de schermresolutie, de processor, de videokaart, scherm eigenschap en nog veel meer. Je kan dus je eigen gewenste laptop helemaal zelf samenstellen. BTO maakt deze laptops en desktops namelijk geheel voor jou op maat. Het verschilt namelijk per persoon waar een laptop aan moet voldoen en daar spelen zij slim op in dit door aan jou over te laten.

Waarom kies je voor BTO?

BTO is een grote Nederlandse speler op de lokale maatbouw-markt van laptops. Zij vinden kwaliteit, functionaliteit en service erg belangrijk. Daar behoort ook het persoonlijk advies bij. Zij helpen jou namelijk graag met het uitkiezen van de beste laptop aan de hand van jouw wensen en behoeften. Daarbij kun je kiezen uit de snelste producten. Na ontvangst van betaling kunnen zij aan de slag met jouw laptop. Deze komt binnen een week jouw kant op, mits alle onderdelen op voorraad zijn. Zorg er wel voor dat je één keer per jaar een onderhoudsbeurt laat uitvoeren, zodat je zeker weet dat alles nog goed werkt. Voor vragen over de laptops kun je contact opnemen met de specialisten van BTOen zij staan je graag te woord.

https://bto.eu/