Pattyp
Image default
Bedrijven

Professioneel advies; nu ook bereikbaar voor de kleine ondernemer

U kent het vast wel, u schrijft een brief of een e-mail, en u wilt dat deze perfect is. Daarom leest u er tientallen of misschien wel honderd keer overeen. Het moet nu toch eindelijk goed zijn? Ten slotte besluit om een vriend er nog eens naar te laten kijken. Verrek, er zitten nog 5 fouten in de tekst.

Dit is iets wat vaak voor komt, we zien onze eigen fouten niet meer doordat we denken dat we het goede doen. U kunt zich als ondernemer dan ook vast wel indenken dat dit zo ook werkt voor uw bedrijf. Door dagen, weken, maanden of zelfs jarenlang uw taken uit te voeren raakt u het overzicht kwijt. Op deze manier kunt u bepaalde bedrijfskansen missen, en daarmee niet ten volle uw winstpotentieel benutten. Het kan ook zijn dat de totale groei van uw organisatie in gevaar komt. Kansen worden lastiger te grijpen, bedreigingen worden lastiger te spotten.

Het is daarom goed om af en toe een kritische blik op uw bedrijf toe te laten. Dit kan in de vorm van een bedrijfsanalyse of een bedrijfsscan. Dat is vast duur hoor ik u al denken, nou dat hoeft dus helemaal niet zo te zijn.

Bij Scripted Consultancy werken wij namelijk via een unieke methode. In plaats van langs te komen voor een persoonlijk consult maken wij gebruik van een geavanceerd software programma. Deze software is er voor gemaakt om de traditionele consultants en adviseurs te vervangen. Een hele effectieve en effciente manier om advies te geven.

Hier profiteert u natuurlijk van. Ons advies kost slechts een tiende van de prijs van tradionele advieskantoors. Daarnaast zorgt onze software voor een supersnelle levering.

Profiteer vandaag nog en ga een gesprek aan met onze online consultant. Doen een scan of een volledige bedrijfsanalyse bij Scripted Consultancy!

https://www.scriptedconsultancy.com/