Pattyp
Image default
Onderwijs

Het verhaal van Jolanda

Het verhaal van Jolanda. Jolanda (43) wilde meer gaan werken dan bij haar werkgever mogelijk was. Ze besloot de opleiding Administratief Medewerkster bij Fabius Opleidingen te gaan volgen om bij een andere werkgever wel meer uren te kunnen gaan werken.

Je bent nooit uitgeleerd!

Ik wilde graag op korte reisafstand een niet al te lang durende én niet te dure opleiding volgen. Gezellig klasssikaal, zodat ik mij de stof snel eigen zou kunnen maken. Fabius Opleidingen bood alles wat ik wilde. Het klassikale kon helaas niet doorgaan, maar dit zou, naar bleek later, voor mij leuke extra’s opleveren! Ik volgde een individuele lesvorm, wel gezellig in een klas, maar niet met leerlingen van dezelfde opleiding. Geheel in mijn eigen tempo kon ik de opleiding volgen, wat nogal positief bleek, daar ik eerder klaar was. Tijdens de opleiding ontdekte ik de opleiding Commercieel Medewerkster en ik kon gelijk na mijn eerste opleiding doorstromen! Tijdens de klassikale lessen kreeg ik ook nog de nodige lesstof mee van de andere opleidingen, wat erg leerzaam was.

Mijn docent Rudi, een echte goeroe in het vak, stimuleerde mij enorm. Daarbij vertelden de boeken in de duidelijke taal en begrjipelijke voorbeelden mij de lesstof. Het totale pakket werkte voor mij super. Ik geeft de opleiding dan ook een 9 en zal iedereen die een cursus of opleiding wil gaan doen de tip geven om dit bij Fabius Opleidingen te gaan doen.

Dankzij de stimulans van mijn docent ging mijn eerste sollicitatiebrief de deur uit. Kort na het afronden van mijn opleidingen vond ik dé baan. Ik werd gekozen uit 252 sollicitanten. De sollicitatieprocedure was het eerste moment om al wat ik tijdens de opleiding geleerd had in de praktijk te brengen. Alles viel op zijn plek: mijn nieuwe gesprektechniek en taalgebruik maakten mij veel zelfverzekerder. Ook nu, tijdens mijn werk, maak ik veel gebruik van wat ik geleerd heb.

Mijn belangrijkste les? Je bent nooit uitgeleerd, hoe oud je ook bent!