Pattyp
Image default
Vakantie

Een prachtig vakantiehuis in een pittoresk gebied

De Franse en Belgische Ardennen zijn een beeldschone omgeving. Het grensoverschrijdend heuvelachtige gebied is een plek waar iedere natuurliefhebber zijn weg kan vinden. Van rustzoekers tot avontuurlijke sportievelingen. Dit maken de Ardennen de ideale bestemming voor een actieve maar ook een weekendje weg met familie en/of vrienden in een comfortabel Ardennen vakantiehuis. Om deze reden zetten wij de mooiste en bijzonderste vakantiehuisjes voor je op een rij.

Les Cabanes de Rensiwez

Bij Les Cabanes de Rensiwez in de Belgische Ardennen kun je de hut van jouw dromen kiezen, zij hebben namelijk huisjes in alle vormen en maten. Daarnaast kun je ook nog op verschillende plekken liggen: aan de rivier of juist tussen de bomen. Het is zelfs mogelijk om in een échte boomhut te slapen. Iedere cabane heeft iets speciaals: een bed in de vorm van een vogelnest, een bed bij de houtkachel of een Noors bad tussen de boomstammen. Romantischer dan hier wordt het haast niet.

Nutchel Cosy Cabins

Tijdens je verblijf in dit echte Ardennen vakantiehuis zal je niets ontbreken, wel ga je even terug naar de basis. Je wordt weer even één met de natuur, los van de buitenwereld. Je hebt namelijk helemaal geen bereik. Rust, gezelligheid en bijzondere momenten met elkaar wachten hier op je. Hier kun je even ontsnappen aan het dagelijkse leven en juist genieten van de simpele dingen: je handen warmen bij de houtkachel, een boek lezen bij het licht van een olielamp, wakker worden door kwetterende vogels en samen koken, wandelen en écht ontspannen.

https://indardennen.be/