Pattyp
Image default
Woning en Tuin

Een vloer van lamelparket spreekt boekdelen

Vloeren bekleed met lamelparket, vloeren bekleed met eiken planken, of bijvoorbeeld vloeren bekleed met laminaat. Zoveel keus, zoveel mogelijkheden. Eigenlijk is uw woning nooit helemaal klaar zonder een goede, duurzame vloer. Er is altijd wel weer wat nieuws te doen. En dat houdt wonen ook leuk. Een kleine verandering kan ervoor zorgen dat u weer helemaal opnieuw kunt genieten van uw thuis. De vloer is hierbij een bepalende en belangrijke factor. Het is de basis van de woning waar iedereen gebruik van maakt. Wat tevens de sfeer en de uitstraling van een woning bepaalt. Ga naar de website van Bax Houthandel voor meer informatie.

Ga voor kwaliteit, ga voor lamelparket van Bax Houthandel

Met het lamelparket van Bax Houthandel weet u zeker dat u kwaliteit in huis haalt. Tel daarbij op het goede advies dat u krijgt van de professionals en u bent verzekerd van jarenlang plezier van uw lamelparket. Kwaliteit én een goede en eerlijke prijs zijn de voornaamste voorwaarden die Bas Houthandel stelt aan elke vloer die zij leveren. Zij produceren alle vloeren in eigen beheer waardoor er geen tussenhandel bij komt kijken waardoor zij die goede en eerlijke prijs voor uw nieuwe lamelparket kunnen garanderen.

Grote prijsverschillen in lamelparket

Lamelparket bestaat uit een toplaag en een onderlaag. Daarmee kiest u voor een samengesteld product wanneer u lamelparket prefereert als bekleding van uw vloeren. De onderlaag van een lamelparket is gemaakt van een minder hard werkende laag. De toplaag van lamelparket bestaat uit een dunne maar massieve hout laag. Lijm verbindt beide lagen. De prijs van lamelparket wordt bepaald door de kwaliteit en de prijs van deze beide lagen én door de kwaliteit en de prijs van de gebruikte lijm. Het verdient aanbeveling niet voorbij te gaan aan de kwaliteiten en de prijs van zowel de top- als de onderlaag én de lijmverbinding.

In Nederland hebben we te maken met soms zelfs extreme schommelingen qua temperatuur maar ook de vochtigheidsgraad. Wanneer u kiest voor een lamelparket van Bax Houthandel weet u zeker dat u kiest voor de hoogst mogelijke kwaliteit van de onderlaag. Want ook al ziet u deze niet, deze is samen met de lijmverbinding sterk bepalend voor de levensduur van uw lamelparket.