Pattyp
Image default
Beauty en verzorging

Waarom een ooglidcorrectie?

Een ooglidcorrectie zorgt voor een open, frisse blik bij het allereerste contact dat gelegd wordt. Want het eerste waar veel mensen naar kijken wanneer ze iemand ontmoeten, zijn toch de ogen. In die ene seconde beoordelen we iedereen die we ontmoeten, zeker de eerste keer. Door een oogopslag wordt iemand ook op zijn of haar fysieke toestand en / of humeur beoordeeld. Ben je boos? Ben je moe? Heb je pijn? Zomaar wat vragen die u geregeld krijgt gesteld. Flinke wallen, maar zeker hangende oogleden geven mensen een geheel verkeerde (eerste) indruk. Veelal is het een misvatting. In dit soort situaties spreken uw ogen niet gauw de waarheid. En dit alles hoeft helemaal niet! Ga naar de website van Ooglift.

Weg met die ogenschijnlijke somberheid en moeheid met een ooglidcorrectie

Een ooglidcorrectie helpt bij het verhelpen van deze ogenschijnlijke weerspiegelingen van uw gevoel. Wanneer u zich fysiek goed voelt, uw humeur lekker vrolijk is, wilt u dit ook naar buiten toe uitstralen. Geheel in balans. Uw innerlijke persoonlijkheid moet overeenkomen met hoe mensen u zien en u beoordelen.  Afhankelijk van de klachten kan een onderooglidcorrectie of een bovenooglidcorrectie uitkomst bieden. Soms worden deze ingrepen ook tegelijk gedaan. Resultaat: een frisse, uitgeruste blik die uw échte ik weerspiegelt. Een relatief eenvoudige ingreep waarvan u gemiddeld tien tot vijftien jaar plezier zult hebben.

Welke ooglidcorrectie?

Een ooglidcorrectie kan noodzakelijk zijn wanneer u teveel huid heeft boven uw ogen. Uw oogleden kunnen dan gaan ‘hangen’. Wanneer dit bij u het geval is, dan verdient het aanbeveling om na te denken over een bovenooglidcorrectie. Uw bovenoogleden worden gecorrigeerd door het weghalen van een reepje huid. Eventueel kan ook de vorm van uw oog verfraaid worden. Een frisse, jongere oogopslag wordt op deze manier weer teruggebracht. Van het litteken is later nauwelijks meer iets te zien omdat het precies in de oogplooi valt.

Bij wallen of een slap ‘zakje’ dat ernstig naar beneden hangt, verdient het aanbeveling om na te denken over een onderooglidcorrectie. Ook dan wordt er een klein reepje overtollige huid en eventueel vet onder het oog weggehaald. Ook het litteken van deze operatie is later nauwelijks zichtbaar omdat het vlak onder de wimperrand zit. Soms kan het noodzakelijk zijn om de oogkringspier wat in te korten. Hierdoor komt de buitenste ooghoek wat omhoog. Uw oog krijgt hierdoor een mooiere vorm.

Welke ooglidcorrectie ook nodig is. Bij Ooglift bent u altijd in gespecialiseerde handen.

Gerelateerde artikelen

Waar koop jij je make up?

Ervaren schoonheidssalon in Borne gezocht?