Pattyp
Image default
Onderwijs

The Square Mile is hét instituut voor online taaltrainingen

Voor een zakelijke taaltraining op afstand hoeft u zich niet verder te oriënteren. The Square Mile biedt exact wat u zoekt: Een cursus zakelijk Engels, Duits of Chinees? Wij maken een training op maat.

U kunt rekenen op:

-een opleiding die aansluit bij actuele thema’s in uw branche;

-een lessen- en opdrachtenschema dat moeiteloos ingepast kan worden;

-een hoog opgeleide taaltrainer

-een training op maat, passend bij uw wensen en niveau

The Square Mile bestaat al sinds 2002. En als één ding duidelijk is geworden de afgelopen jaren: geen enkele taaltraining is hetzelfde. Ieder bedrijf en iedere (groep) deelnemer(s) heeft andere behoeften en wensen. Wat wel overeenkomt, is de behoefte aan een persoonlijk en vertrouwd gezicht: de taaltrainer. Bij The Square Mile kunt u rekenen op een native speaker. Hij of zij zorgt ervoor zorgt dat cursisten zelfvertrouwen ontwikkelen om zich verbaal en/of schriftelijk in die nieuwe taal uit te drukken. Als u bijvoorbeeld kiest voor een taaltraining Engels van 30 uur, betekent dit dat er ook daadwerkelijk 30 uur face to face contact is met de taaltrainer. Dit gebeurt via web-conferencen waarbij gebruikgemaakt kan worden van Skype, Teams of Zoom. Studieopdrachten kunnen zowel offline als online gemaakt worden.

Naast Engels kunt u bij The Square Mile voor veel andere talen kiezen. Een cursus Duits, Frans, Spaans, Italiaans, Grieks, Turks, Pools, Chinees en Russisch bijvoorbeeld. Ze worden allemaal gegeven door The Square Mile. Het team bestaat uit ervaren en betrokken trainingsmanagers die echt werk maken van uw online taalcursus. Zij zorgen ervoor dat uw mensen binnen de gewenste periode de internationale relaties professioneel te woord kunnen staan. Interessant voor u om te weten is dat er subsidie beschikbaar is voor zakelijke taalopleidingen. In overleg met u kan The Square Mile een plan van aanpak opstellen voor de subsidieaanvraag. Er wordt hierbij samengewerkt met een expert die alles weet van de subsidiecriteria. Het maakt overigens niet uit of het om één of bijvoorbeeld 50 werknemers gaat. Qua sector zijn er ook geen beperkingen. Bent u geïnteresseerd? Neem vandaag nog contact op met The Square Mile. Bel de klantenservice: 071-5323356. Of vul het online contactformulier in.