Pattyp
Image default
Auto’s en Motoren

Wie wil er in 1 dag het auto theorie halen?

Jij toch zeker wel? Grijp vandaag nog je kans en schrijf je in voor de dagcursus theorie van 123 Theorie. Dat kun je gewoon online doen. Het gaat heel gemakkelijk en snel. 123 Theorie zit verspreid over het land, dus je vindt vast een locatie bij jou in de buurt.

Hierbij alvast wat antwoorden op vragen die veel gesteld worden over 123 Theorie en de eendaagse opleiding. Ik heb ADHD, heeft het wel zin dat ik me aanmeld? Jazeker! De docenten van 123 Theorie hebben veel ervaring met jongeren die moeilijk leren of last hebben van stress / faalangst.

De manier van lesgeven, het oefenen met echte examenvragen en het feit dat je op één dag les krijgt én examen doet: dit alles werkt alleen maar in jouw voordeel. Pluspunten zijn verder:

· je hoeft geen boeken te kopen;

· er is geen huiswerk;

· de lessen vinden klassikaal plaats, wel zo gezellig.

De theorie opleidingen van 123 Theorie zijn bijzonder populair. Zit er een cursusdatum bij die jou goed uitkomt, wacht niet te lang met je aanmelding. Voor je het weet, zit die dag al helemaal vol.

Als je overweegt je op te geven voor de theoriecursus in Breda vraag je je misschien af: hoe oud moet ik zijn om mee te doen? De minimale leeftijd ligt op 16 jaar. Als je slaagt is het certificaat 1,5 jaar geldig. Oftewel je hebt 1,5 jaar de tijd om je rijbewijs te halen.

Hoe laat start de cursus? Dit is ook een vraag die steeds weer terugkomt. Nou best vroeg hoor: om 07.00 uur. Maar met een goede reden natuurlijk. Zo is er genoeg tijd om alle stof te behandelen die je moet weten om te slagen voor het auto theorie examen. Dezelfde dag om 14.00 uur -na een heerlijke lunch- vertrekt iedereen naar het CBR. Voordat het examen begint, krijg je een korte uitleg van hoe een en ander zal verlopen. Rond 15.40 uur ben je klaar en weet je ook direct of je geslaagd bent.

https://www.123-theorie.nl/