Pattyp
Image default
Auto’s en Motoren

Bestel je VW Classic parts voortaan online in de meer dan complete Paruzzi-shop

Volkswagen geldt als belangrijkste merk van moederbedrijf Volkswagen AG. Andere automerken die eronder vallen zijn onder meer: Audi, Seat, Škoda, Bentley en Porsche. Samen met Toyota en General Motors behoort Volkswagen AG tot de grootste autoverkopers ter wereld. In de top vijf van wereldwijd meest verkochte auto’s ooit staan twee Volkswagens: de Kever en de Golf.

Klassieke Kever

De Kever is een echte klassieker. Verzamelaars van over de hele wereld koesteren hun Beetle (de internationale naam). Heb jij er ook een en ben je al een tijd op zoek naar bepaalde Kever onderdelen? Bij Paruzzi zul je die zeker vinden. Onder meer het volgende kun je vandaag bestellen en morgen al in huis hebben: een achteruitrijlicht schakelaar, koppelingskabel montagesteunen, oliekoelerdichtingen, een tussen-as versnellingsbak pakking-set en een versnellingsbakneus afsluitrubber. Dit zijn allemaal items die vallen in de categorie transmissie. In totaal heeft het Paruzzi-team tien categorieën in het leven geroepen. Die staan links bovenaan op de homepage onder de zeven Volkswagen types.

En die types zijn natuurlijk: VW Kever, VW Spijlbus, VW Panoramabus, VW T25/T3 Bus, VW Type 3, VW Karmann Ghia en VW Kübel. Moderne Volkswagens als Polo, Golf, Touran, up! en e-up! zijn zuinig, innovatief en praktisch. Net als vroeger worden er ook nog steeds bussen gemaakt. Zowel grote modellen voor het openbaar vervoer als kleine bussen voor persoonlijk gebruik. De ID.BUZZ is een conceptmodel. Deze 100% elektrische bus zal vanaf 2022 in productie komen. Daarmee wordt -zoals Volkswagen het aankondigt op haar website- de iconische T1 back to the future gebracht.

De VW T1, ook wel Transporter genoemd kwam in 1950 op de markt. In de volgende decennia werd de ruime VW bus enorm populair onder hippies. VW-bus onderdelen die je online bij Paruzzi kunt aanschaffen, zijn onder andere: achterbumpers, bumperrozetten, steunbalken, accupoolklemmen, achterlichtrubbers, zekeringskasten en antennes. Er zijn zowel Amerikaanse als Europese antennes. En wat denk je van originele palissanderhout radioknoppen, een RetroSound chromen lijst inclusief draaiknoppen of een RetroSound afstandsbediening

https://www.paruzzi.com