Pattyp
Image default
Hobby en vrije tijd

Astrologie en handlijnkunde

Handlijnkunde

Wanneer je je down voelt vanwege geldgebrek, een gebroken hart of een andere reden, kan niets verleidelijker zijn dan je fortuin te zien. Een manier om meer te weten te komen over uw lot en fortuin is astrologie, maar u moet uw exacte tijdstip van geboorte weten. Astrologische kaarten worden berekend op basis van uw exacte tijdstip van geboorte en locatie, niet alleen uw geboortedatum, zoals bv. Horoskop Widder.

Het maakt niet uit of je kiest voor de oosterse of westerse manier om astrologische kaarten te berekenen. Veel mensen zijn zich niet bewust van hun exacte geboortetijd. Dit kan verschillende oorzaken hebben. Een daarvan is omdat een geschatte geboortetijd werd vastgelegd in het ziekenhuis waar de persoon werd geboren of een verloskundige hielp de persoon in de wereld te brengen. Het punt is dat het exacte tijdstip van de locatie van cruciaal belang is voor de berekening van astrologische kaarten.

Dat laat een andere oude manier van lezen van je fortuin achter, handlezen met handlezen. In sommige opzichten is het misschien een goede zaak om op deze manier te kiezen. Hoewel het misschien een beetje moeilijk te geloven lijkt, maar de waarheid is dat veranderingen in relatie tot iemands palmlijnen in de loop van de tijd plaatsvinden. De belangrijkste reden is dat uw lot niet echt voor 100% is vastgesteld. Jij bent de meester van je eigen lot.

Liefdeslijn geldlijn handlezen is bedoeld als leidraad voor je leven. Maar hoe herken je een echte handlezer? Zo iemand zou bepaalde kwaliteiten hebben. Hij zal eerlijk tegen je zijn – je zult het kunnen voelen. Veel valse palmisten eisen veel geld op onder het voorwendsel iets voor u te doen zodat uw leven zou verbeteren.

Rol van het Universum 

Een echte handlezer zou er niet aan denken om dat te doen. In plaats daarvan kan hij u adviseren over wat u kunt doen om uw leven te verbeteren, niet de rol van het Universum spelen door een speciaal ritueel voor u of iets dergelijks te doen. Alleen jij kunt je leven veranderen op basis van de begeleiding die je ontvangt en met geloof in het Universum. Een goede handpalmist heeft meestal paranormale krachten. Dergelijke krachten worden beschouwd als een geschenk van het Universum.

Wanneer een persoon geld begint te eisen of spaargeld wordt, zal de macht zeker afnemen. Met andere woorden, handlezen is meer een universeel geschenk dat bedoeld is om mensen te helpen, en niet wordt gebruikt als hulpmiddel voor het maken van geld. Dus een goede handlezer, de echte handlezer, zou eigenschappen als eerlijkheid, gebrek aan geldzucht (dit wil niet zeggen dat hij geen geld voor zijn dienst zou willen) en paranormale krachten vertonen. Als de persoon je verleden nauwkeurig vertelt, is dat goed.

Maar als hij zou vertellen wat er nu in jouw leven gebeurt, is dat nog beter. Het beste is als de persoon in de nabije toekomst een aantal nauwkeurige voorspellingen kan doen over wat er in je leven kan gebeuren, naast dat hij je vertelt over je vroegere en huidige gebeurtenissen in je leven. Inderdaad, een goede handlezer voor handvesten is niet eenvoudig. Afgezien van kwaliteiten zoals eerder vermeld, moet de persoon over de relevante ervaring, kennis en training beschikken om te weten hoe palmen nauwkeurig kunnen worden gelezen.

Als de persoon echt goed thuis is, zou hij niet naar conclusies springen door naar bepaalde regels in een van uw handen te kijken. In plaats daarvan bestudeert hij al je lijnen en mounts op beide handen en vergelijkt ze voordat hij je eindelijk vertelt wat hij denkt. Om zijn expertise te peilen, vraag hem om uitleg over sommige regels in uw handen. Als hij zonder aarzeling op je vragen reageert of niet boos op je wordt omdat je zulke vragen stelt, dan weet je dat hij goed thuis is. Je kunt peilen aan de hand van de handlezer wanneer hij zijn vak kent.

Bron:
Zodiac Horoscoop