Pattyp
Image default
Bedrijven

Laat het straatmeubilair maar aan Erdi over !

Erdi is het bedrijf voor straatmeubilair, verkeerstechniek en wegbebakening. Het bedrijf installeert en onderhoudt straatmeubilair en zorgt voor het leveren van diensten die van belang zijn in het verkeer. Veiligheid en gemak, maar ook functionaliteit staan voorop. Erdi is een familiebedrijf dat meer dan 70 jaar ervaring heeft. Het stelt vakmanschap voorop en duurzaamheid staat ook hoog in het vaandel bij het bedrijf. Tot slot doet het bedrijf ook mee aan duurzame projecten in heel het land. Bijenhotels worden door Erdi bijvoorbeeld door heel Nederland verspreid. Het is zeker de moeite waard om te kijken naar de service die Erdi te bieden heeft.

Handige pollers

Pollers werken met een hydraulische aandrijving waarmee de paal uit het wegdek omhoog wordt geduwd. De paal wordt geplaatst om het autoverkeer te reguleren. Normaliter zijn de paaltjes cilindrisch van vorm, maar zijn ze ook in andere vormen te verkrijgen. Erdi heeft een uitgebreid assortiment pollers waar je uit kunt kiezen.

Parkbanken van goede kwaliteit

Mensen willen op straat soms graag een plek waar ze even tot rust kunnen komen. De parkbanken van Erdi zijn hier geschikt voor en zijn van zeer goede kwaliteit. Niet alleen de banken van Erdi zijn populair, maar ook de boombanken, straatbanken en de buiten zitbanken.

De banken zijn gemaakt van duurzaam hout. De duurzaamheidsklasse van de houten banken is klasse 1. Daarnaast is Erdi ook een specialist in de productie van stalen parkbanken.

RAW-bestekssystematiek

Erdi werkt volgens het RAW-bestekssystematiek. Dit wil zeggen dat in een bestek en met tekeningen precies wordt vastgelegd wat de gewenste oplossingen zijn.  Het is een systeem dat al meer dan dertig jaar in Nederland wordt gebruikt. Pas wanneer de afspraken duidelijk zijn vastgelegd, zal er worden overgegaan tot het werkelijk ontwerpen en het uitvoeren van de plannen. Dit zorgt ervoor dat je er altijd op kunt rekenen dat je bij Erdi oplossingen op maat krijgt. Alle afspraken worden goed vastgelegd zodat je vooraf altijd weet wat de mogelijkheden zijn en met welke kosten je rekening moet houden.

Ben je ook nieuwsgierig naar de mogelijkheden die Erdi je kan bieden en naar de producten die je er kunt kopen? Neem dan zeker een kijkje op de website. Ook wanneer je informatie wilt hebben over de diensten of de producten die ze aanbieden of verkopen, kun je contact opnemen met de vakkundige klantenservice.