Pattyp
Image default
Vakantie

Met All over Tours naar Fiji of Bora Bora

Het team van All over Tours is meerdere keren op Bora Bora geweest. De reden daarvan? Zoveel mogelijk leuke plekken ontdekken en kennismaken met plaatselijke gidsen. Met deze kennis en informatie worden vervolgens geweldige vakanties samengesteld voor mensen als jij. All over Tours onderscheidt zich sinds 1992 met unieke droomvakanties. Bij iedere reis gelden de volgende uitgangspunten:

· vakanties op maat waarbij de klant inspraak heeft;

· duurzaamheid en verantwoordelijkheid met respect voor het vakantieland en de plaatselijke bevolking;

· onpartijdigheid en onafhankelijkheid;

· de wensen en behoeften van de klant zijn het belangrijkst;

· originaliteit: er is nooit sprake van een standaard vakantie of massaliteit, juist nog onbekende pareltjes staan op het programma.

Als jij kiest voor een vakantie naar Bora Bora zul je verzekerd zijn van dit alles. Je kunt gaan eilandhoppen, een uitstapje maken naar het Paaseiland in Chili en een cruise maken per vrachtschip. Het klimaat van Bora Bora is tropisch. Het hele jaar rond schijnt de zon en ligt de temperatuur rond de 30 graden. Ook het zeewater is aangenaam warm! De periode januari tot en met maart staat bekend als de regentijd.

Duiken op Fiji tijdens je huwelijksreis?

Speciale aandacht is er bij All over Tours voor duiklocaties en ideale huwelijksreisbestemmingen. Wil je beide combineren, kies dan voor de Fiji eilanden. Om je een indruk te geven beschrijven we een voorbeeldvakantie van dertien dagen waarbij jullie in een huurauto zelfstandig de mooiste plekjes ontdekken van Viti Levu.

Viti Levu is het hoofdeiland van Fiji. Al rijdend via de Coral Coast genieten jullie van de adembenemende natuur en maken jullie kennis met de plaatselijke cultuur. Hoofdstad Suva staat natuurlijk op het programma, net als het VoliVoli strand in het noorden van Viti Levu. Jullie kunnen een boottocht maken, snorkelen en duiken.

Deze en andere reizen zijn online te boeken. Vinden jullie het fijner eerst te overleggen? Jullie zijn bij deze uitgenodigd langs te komen. De afspraak is in te plannen op de website. Telefonisch of per mail je vragen stellen kan ook: +317 13 31 90 34, info @ allovertours. nl.

https://www.allovertours.nl

Gerelateerde artikelen

De geschiedenis van Klein Curacao

Vergelijk aansprakelijkheidsverzekering | reisverzekering | annuleringsverzekering | autoverzekering

Een groepsaccommodatie in de Ardennen boeken