Pattyp
Image default
Vervoer en transport

Waarom ik een BTC scooter rij

Sinds een maand of twee vervoer ik mijzelf van A naar B op een BTC scooter (klik hier voor de website) van Polderscooter. Nog steeds heb ik geen spijt van mijn keuze, ik vind het een fijne scooter die relatief zuinig rijdt, daarom is het voor mij de juiste fit. Ook omdat de prijs erg laag is is het voor mij de juiste fit, ik ben immers een arme student die van een schraal salaris rond moet komen en toch snel van de ene naar de andere kant van de stad wil reizen. Als een student aan mij zou vragen wat voor scooter hij het beste kan kiezen dan zeg ik zonder enige twijfel de BTC scooter. Vervolgens komt natuurlijk de vraag waar deze scooter gekocht moet worden, in dit geval adviseer ik altijd Polderscooter, wegens hun integriteit, kwaliteit en service.

De voordelen van een BTC scooter

In de eerste alinea heb ik al een aantal voordelen van een BTC scooter genoemd, namelijk dat het een relatief lage prijs heeft en een laag brandstofverbruik. Dit zijn in mijn ogen ook de twee grootste, hiernaast heeft een BTC scooter een bijzonder sportief uiterlijk, het ziet er erg mooi uit en niet zo lomp als een doorsnede scooter, erg uniek. Hierbij moet ik wel zeggen dat dit gaat over de BTC scooters van Polderscooter, bij andere aanbieders staat het uiterlijk op een iets lager pitje. Polderscooter onderscheidt zich hier dus in en dit is niet het enige, ze zijn namelijk ook enorm betrouwbaar, als ze jou iets vertellen dan kun je ervan op aan dat het juist is, dit klinkt als gebruikelijk, maar verkopers in de scooterbranche liegen nog wel eens voor eigen bestwil, bij Polderscooter dus niet.

Meer over Polderscooter?

Als je meer wil weten over Polderscooter, over de BTC scooter in het bijzonder of het overige assortiment dan adviseer ik om de website te bekijken en hierdoor het overzicht te bladeren. Van iedere scooter staan uitgebreid de specificaties beschreven en tevens de prijs. Op deze manier kunt u zich voor uw bezoek aan een Polderscooter vestiging goed inlezen en vragen voorbereiden.