Pattyp
Image default
Beauty en verzorging

Voordelen van laserontharing

Ongewenst haar verwijderen op het lichaam wordt door veel mensen als een grote klus beschouwd. Er zijn tegenwoordig vele manieren om dit te doen, van harsen tot waxen. Iets wat steeds meer aandacht krijgt is laserontharing. Dit kan misschien ogen als een grote beslissing, maar vaak wordt het achteraf toch niet als enorm ingrijpend gezien. Laserontharing wordt vaak als minder tijdrovend gezien en ook effectiever. Voor iedereen die graag permanent af wil van bepaald lichaamshaar, is dit de oplossing. Na een paar sessies bij Huidkliniek Dreamskin zul je al verbluffende resultaten boeken. Ben jij aan het overwegen om over te stappen naar laserontharing? En ben je benieuwd welke voordelen dit met zich meebrengt ten opzichte van andere ontharingsmethoden? Lees dan gauw verder!

Korte behandelingen

Vaak wordt gedacht dat een sessie vrij veel tijd in beslag neemt. Maar vaak duurt het minder lang dan men denkt. Om een voorbeeld te schetsen: voor het ontharen van de oksels of de bikinilijn zijn ongeveer 20 minuten nodig. Je staat dus zo weer buiten, ideaal dus als je een drukke planning hebt en even tussendoor wilt ontharen. 

Op de lange termijn goedkoper

Gezien laserontharing steeds meer wordt aangeboden, vanwege de groeiende populariteit, zijn de kosten hiervan relatief gedaald. Daarnaast zul je een hoop geld besparen omdat je niet meer telkens nieuwe scheermesjes, waxstrips of scheershuim hoeft te kopen. Als je je hele leven deze producten blijft kopen, zal dit uiteindelijk toch wel opstapelen. Met laserontharing investeer je in een oplossing voor de lange termijn, omdat dit vaak ook een langdurig resultaat geeft. 

Bespaar tijd

Naast het feit dat je een hoop geld zult besparen, zal je ook tijd besparen. Als je zelf je lichaamshaar regelmatig scheert, zul je zelf ook merken dat het waarschijnlijk snel erna weer terug is. Je zal dus vaker en langer onder de douche moeten staan om te scheren. Met laserontharing is dat niet meer nodig. Daarnaast is laserontharing ook erg nauwkeurig, dus het zal niet meer voorkomen dat je bepaalde plekjes mist.

Zeg maar gedag tegen ingegroeide haren

Ingegroeide haren zijn niet alleen erg vervelend, maar kunnen ook pijnlijk zijn. Vaak kun je ingegroeide haartjes voorkomen en elimineren met laserontharing. Het is de beste oplossing om er vanaf te komen, ook voor mensen met een gevoelige huid!