Pattyp
Image default
Mode en Kleding

Wat zijn de leukste cadeaus om je vrouw mee te verrassen?

Wat zijn de leukste cadeaus om je vrouw mee te verrassen? 

Het is vaak lastig voor mannen om een cadeau te vinden voor je vrouw. Je weet misschien niet wat ze nog nodig heeft of je kent haar smaak niet zo goed. Het wordt alleen maar lastiger ook als jij een andere smaak hebt dan zij heeft. Hoe zorg je er dan voor dat je alsnog een leuk cadeau voor haar koopt?

 

Wat heeft ze nodig?

Kijk om je heen in haar spullen. Let er wel op dat je niet te ver gaat in het kijken in haar spullen want dat vinden vrouwen ook niet altijd heel leuk. Wat je wel kan doen is kijken heeft ze misschien een portemonnee of een tas die een beetje beschadigd is en aan vervanging toe is? Het is goed om te denken in dingen die ze misschien zelf al wilde kopen. Een Burkely portemonnee bijvoorbeeld doet het altijd goed bij vrouwen. Een portemonnee is handig en wordt ook nog eens veelvuldig gebruikt door ze.

 

Waar vrouwen ook heel veel van hebben zijn schoudertassen. Deze dingen worden constant gebruikt en hebben dan ook heel vaak gebruikssporen. Schoudertassen dames is een populaire pagina bij vele websites. Kijk even rond misschien dat je wat vindt of je gaat echt fysiek naar de tassenwinkel om te kijken. Check wel eerst even de kast om te kijken welke aan vervanging toe is. Koop niet meteen exacte dezelfde, tenzij je zeker weet dat dit een favoriet is en zij die wel nog een keer zou willen.

 

Hoe ga ik deze cadeaus zoeken?

Tegenwoordig doen veel mensen alles online en bestellen ze dus ook het liefst alles wat je kan kopen. Het is in dit geval alleen niet misschien het meest handige om te doen puur omdat je zelf er niet misschien heel veel verstand van hebt. In dat geval kun je dus om advies vragen bij een vrouwelijke verkoper.

 

Misschien kan je bijvoorbeeld een favoriete tas van je vrouw meenemen en vragen of ze iets hebben wat een beetje hierop lijkt qua functie. Bijvoorbeeld dezelfde soort vakjes of hetzelfde model. Je weet dan meestal zeker dat het goed is en de verkoopster kan je helpen met wat echt handig is voor vrouwen. Vaker geven ze dan een eigen mening qua wat zij handig vinden. Meestal is dat dan wel iets wat vrouwen gemeen hebben met elkaar dus dan zit je ook wel goed.