Pattyp
Image default
Bedrijven

B2B Leadgeneratie specialist

Teleleads, B2B leadgeneratie specialist

B2B leadgeneratie, het is een marketing term die je misschien wel eens bent tegengekomen. Wat houdt het nu eigenlijk in? In dit artikel gaan we hier iets verder op in. De afkorting B2B staat voor ‘Business to business’, oftewel, van bedrijf tot bedrijf. Bij B2B leadgeneratie gaat het om het benaderen van andere bedrijven om te kijken of zij wellicht interesse hebben in jouw dienst of product. Het is dus een verkooptechniek die voor meer leads moet zorgen. Veelal gebeurt dit telefonisch. Het bedrijf wordt opgebeld en hun interesse wordt gepeild. Als die er is kan een afspraak voor een verder informatief (of sales) gesprek worden ingepland.

Op klantvriendelijke wijze bedrijven benaderen

Teleleads is een bedrijf dat gespecialiseerd is in telemarketing. Onze telemarketeers zijn erg goed in het telefonisch benaderen van bedrijven om zo afspraken met hen in te plannen. Als je ons inschakelt zorgen we er graag voor goed gevulde agenda. Dat doen we door een doelstelling vast te stellen, een belscript op te stellen en de juiste bedrijven te kiezen om te bellen. Na het inwerken van de telemarketeers gaan we voor jou aan de slag, door deze bedrijven telefonisch te benaderen. Periodieke rapportages, evaluaties en optimalisatiemomenten horen ook bij onze dienstverlening.

Kom in contact

Meer weten? Wij vertellen je graag meer over telemarketing en onze dienstverlening. Bel gerust naar 088 000 85 75 als je vragen hebt of een offerte wilt ontvangen.

https://www.teleleads.nl/