Pattyp
Image default
Bedrijven

Alles over boomverlichting

Een kerstboom zonder verlichting is geen complete kerstboom. Er zijn heel veel soorten verlichting, maar wat is nou de beste verlichting? En hoe weet je wat je moet kiezen? Zo kan je eerst gaan kijken naar wat voor verlichting je zoekt en waarvoor je het wilt gebruiken. Er is veel kerstverlichting verkrijgbaar voor zowel binnen als buiten, in fysieke winkels, maar ook op online webshops. 

 

Led verlichting

Veel boomverlichting is voorzien van led verlichting. Zo heb je veel langer plezier van een verlichte kerstboom en scheelt het ook nog eens energiekosten. Ook is led verlichting veel beter voor het milieu en het wordt minder warm, waardoor er minder kans is op brandgevaar. Wat zo fijn is aan de kerstverlichting is dat je niet alleen je huis van binnen gezellig kan maken, maar ook de tuin kan je een ultiem kerstgevoel geven. Met de afstandsbediening kan je op afstand de verlichting aan en uit doen, waardoor het dus ideaal is voor in de tuin. Voor de afwisseling kan je met de afstandsbediening de verlichting op verschillende standen zetten.

 

Verschillende boomverlichting die je moet hebben:

  • Berrylights

  • String lights

  • Klassieke starleds 

  • Cluster verlichting

Kleuren kerstverlichting

Zo kan je ook nog kiezen voor verschillende kleuren verlichting. Warm wit wordt vaak gebruikt voor een romantische gezellige sfeer. Het licht wordt een beetje gezien als geel. Blauw wit is vaak voor bedrijven die een chique sfeer willen uitstralen en komt dus wat koeler over. Ook kan je kiezen voor multicolor, dan kan je jouw omgeving maken zoals jij dat wilt. Met de afstandsbediening kies je zelf jouw gekozen kleur. Wat ook zeer belangrijk is, is dat je het juiste formaat kiest wat past bij jouw boom. Zo kan je kiezen uit wat lange snoeren voor een grote kerstboom en kan je kiezen uit wat korte snoeren voor een kleinere kerstboom. Vaak zijn ze er in alle soorten en maten. 

 

https://kerstverlichting.nl/product-categorie/kerstbomen/