Pattyp
Image default
Bedrijven

Vacatures op het kinderdagverblijf

Woon je in Den Haag of in Voorburg of in de buurt hiervan en ben je op zoek naar kinderdagverblijf vacatures? Dan is dit artikel wat voor jou. In dit artikel vertellen we je iets over meerdere kinderdagverblijf vacatures die open staan bij DAK kindercentra. DAK kindercentra heeft aandacht voor het kind en zorgt ervoor dat het kind altijd een gevoel van veiligheid en vertrouwen heeft. Ook zorgt DAK kindercentra ervoor dat het kind spelenderwijs kan leren. Zij begeleiden het kind daarin en laten het kind ook zelf ontdekken. Bovendien bestaat DAK al langer dan 100 jaar en biedt DAK goede kwaliteit door de jarenlange ervaring. Ben je benieuwd naar de kinderdagverblijf vacatures bij DAK kindercentra? Lees dan verder.

 

Pedagogisch medewerker BSO

Ben je een ondernemende en een enthousiaste BSO pedagogisch medewerker? Zet je graag je kennis en passie in voor de ontwikkeling van de kinderen en werk je graag met kinderen tussen de 4 en 13 jaar? Dan is deze vacature iets voor jou. DAK kindercentra kent 45 BSO locaties. Graag kijkt DAK kindercentra samen met jou welke locatie het beste bij je past.

 

Pedagogisch medewerker kinderdagverblijf

Ben jij de pedagogisch medewerker die een warme en veilige omgeving biedt waarin de jongste kinderen de wereld kunnen ontdekken? Dan is DAK kindercentra op zoek naar jou. Kinderen hebben vertrouwen bij je en durven daardoor nieuwe stappen te maken. Je zorgt voor geborgenheid waardoor de kinderen in jouw groep zich bij je thuis voelen. Je werkt met de allerkleinsten van 0 tot 4 jaar.

 

Unitmanager kindcentrum

Wil jij de dagelijkse leiding hebben over een aantal kindercentra en ben je ondernemend? Dan is DAK kindercentra op zoek naar jou. Voor de dagelijkse leiding van de unit bij Kindcentrum O3 zijn ze op zoek. Je draagt de pedagogische visie uit en hebt deze bovendien altijd in het vizier.