Pattyp
Image default
Mode en Kleding

Koop een borstvoedingskussen voor een heerlijke kraamtijd!

Quality time in overvloed

De kraamtijd is ongetwijfeld een van de mooiste tijden uit een mensenleven. Samen met uw kindje(s) is het genieten geblazen van elkaar. Er is quality time in overvloed tijdens uw zwangerschapsverlof, dus dat betekent optimaal genieten! Helaas hebben de eerste maanden na de bevalling ook nadelen. U slaapt minder vanwege de voedingsmomenten, zeker als de borstvoeding niet echt gestroomlijnd verloopt, omdat uw zoontje of dochtertje slecht drinkt. Een borstvoedingskussen van Feeding Pillow biedt dan verlichting bij het geven van de borst of fles.

Optimale voedingstijd met een borstvoedingskussen

Wie tijdens de kraamperiode een Feeding Pillow borstvoedingskussen gebruikt, kan de kleine veel gemakkelijker voeden. Een borstvoedingskussen biedt voldoende ondersteuning voor uw armen of voor de baby zelf om heerlijk ontspannen te kunnen drinken. Dat betekent dus veel comfortabeler borstvoeding geven en beter kunnen ontspannen. Daarbij valt het borstvoedingskussen ook nog handig te gebruiken voor en na de bevalling. In bed ondersteunt het kussen u tijdens de nachtelijke uurtjes, zodat u dieper en langer doorslaapt en dus in de morgen uitgeruster opstaat.zo heeft u lopende de dag meer energie dan zonder zo’n kussen het geval zou zijn geweest. Na de zwangerschap kunt u het borstvoedings kussen gebruiken in de box, zodat de baby lekker ondersteund een middagdutje kan doen. Of u legt het kussen op het bankstel, voor relaxte luie uurtjes op de bank als u televisie kijkt.

Betaal niet te veel voor een mooi kussen

Betaal niet te veel voor een modieuze borstvoedingskussen en kijk nu in onze gave collectie voedingskussens. Heeft u vragen over ons aanbod, neemt u dan gewoon contact op met onze helpdesk. Veel plezier tijdens uw zwangerschap en straks natuurlijk ook veel genot als kersverse moeder.

 

Gerelateerde artikelen

Trouwjurken voor oudere bruiden

Trouwschoenen heren

Veel gestelde vragen over Havaianas