Pattyp
Image default
Bedrijven

Shiftbase voor administratie professionals

Stel je eens voor: 1 programma waarin je alles kunt doen wat je moet doen. Het rooster maken, uren bijhouden, contracten opstellen, notuleren en ga zo maar doen. En dit alles doe je online waardoor je overal en altijd toegang hebt tot de gegevens. Word je al enthousiast? Wij wel! We hebben het over Shiftbase. Shiftbase is geschikt voor de meest uiteenlopende branches. Denk aan transport, recreatie, productie. Maar ook facilitaire dienstverlening, beveiliging, zorg en welzijn. En niet te vergeten hotel, Retail en horeca. Als je bepaalde cijfers / gegevens nodig hebt voor publicatie kun je in Shiftbase eenvoudig screenshots gebruiken. We sommen er een paar voor je op: dashboard, nieuws, in- en uitklokken, afwezigheid, medewerkers, urenregistratie, werkrooster, tijdlijn werkrooster, team werkrooster en rapportage.

Nieuwe klanten krijgen ondersteuning van Shiftbase. En daar is geen tijdlimiet aan verbonden. Zolang jij tips en adviezen nodig hebt voor de rooster app of de desktopversie van Shiftbase, krijg je die. Overigens staan op Shiftbase.com allerlei handleidingen. De lijst met nieuwe functies is er een om in de gaten te houden. Leer jij vooral door te kijken? Op het YouTube kanaal van Shiftbase vind je handige instructiefilmpjes. Rechtstreeks communiceren met een helpdeskmedewerker kan natuurlijk ook. Je kunt bellen (+31 23 711 40 54), chatten (via het witte tekstwolkje in het blauwe rondje online) en mailen (info@shiftbase.com). Zit je met iets ingewikkelds waar je echt niet uitkomt? Shiftbase biedt hulp op afstand via AnyDesk. Door middel van deze tool logt een Shiftbase-medewerker tijdelijk in op jouw scherm om het probleem op te lossen. 

Het Shiftbase programma is in drie varianten verkrijgbaar. Free, Starter en Premium. Laatstgenoemde kost € 3,75 per actieve medewerker per maand. Dit is het volledige pakket. Er zitten geen restricties op aantallen medewerkers, afdelingen en teams. Support is inbegrepen. Je kunt deze versie 14 dagen gratis uitproberen. Besluit je na een halfjaar of een jaar toch andere software te gaan gebruiken? Opzeggen kan per direct en is kosteloos. Shiftbase biedt een staffelkorting aan. Voor meer informatie kun je terecht op de website.

https://www.shiftbase.com/nl