Pattyp
Image default
Bedrijven

Social Leads – Teleleads

Wil jij meer leads, meer afspaken en dus meer potentiële klanten om binnen te halen bij jouw onderneming? Schakel dan Teleleads in. Wij zijn een gespecialiseerd telemarketing bedrijf. Naast koude acquisitie via de telefoon leveren wij ook een nieuwe dienst, genaamd social leads. Daarbij gaan we via diverse social media op zoek naar prospects, om via deze kanalen warme leads te genereren.

Wil jij graag meer leads en afspraken zonder zelf met koude acquisitie bezig te hoeven zijn? Laat het dan aan ons over.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Informeer gerust verder of vraag een offerte aan. Bel nu: 088 000 85 75.

Hoe social leads creëren?

Bij social leads gaan we via social media op zoek naar de decision making unit (DMU) van een bedrijf. Daar leggen we contact mee, om vervolgens een afspraak proberen met hen te maken. Wij zijn onder meer actief op de volgende social media:

  • Instagram
  • LinkedIn
  • Facebook
  • Twitter

Wie zijn wij?

Teleleads bestaat uit een team van ervaren en enthousiaste telemarketeers. Wij hanteren een effectieve werkwijze en zorgen daarmee voor concrete resultaten. Door een totaaloplossing te leveren dragen wij ons steentje bij aan de groei van jouw omzet.

We’re hungry like wolves en daarvan ondervinden onze klanten de voordelen.

Teleleads levert warme leads aan

Ook meer klanten binnenslepen? Teleleads helpt je daar graag bij. Neem nu contact op door te bellen naar 088 000 85 75. Vraag ook gerust een vrijblijvende offerte aan.

https://www.teleleads.nl/