Pattyp
Image default
Bedrijven

Telesales door telemarketing

Meer telesales met telemarketing

Ben jij op zoek naar een manier om jouw onderneming verder te laten groeien? Wil je meer klanten binnenslepen en ben je daarvoor een marketing plan aan het opstellen? Koude acquisitie is het ongevraagd benaderen van bedrijven met de vraag of ze misschien geïnteresseerd zijn in het product of de dienst die je hen aan kan bieden. Vaak gebeurt dit over de telefoon. Dit wordt daarom ook wel telesales of telemarketing genoemd. Teleleads is een onderneming die gespecialiseerd is in telesales. Wij benaderen graag bedrijven voor jou om jouw agenda te vullen met afspraken.

Een goed gevulde agenda met Teleleads

Door de juiste bedrijven te benaderen vergroten we de kans op succes met telesales. Daarom maakt Teleleads gebruik van een grote database met bedrijven. Hier maken we vervolgens een selectie uit, op basis van diverse criteria. Daarbij kan gedacht worden aan de branche waarin je actief bent, de grootte van het bedrijf en de regio waarin je werkzaam bent. Vervolgens stellen we samen een belscript op en gaan we deze bedrijven telefonisch benaderen. Als ze aangeven oren te hebben naar een verder informatief gesprek plannen we daarvoor een afspraak in. Jij of je accountmanager kan vervolgens de klant proberen binnen te slepen in het salesgesprek.

Bezoek onze website!

Voor meer informatie over wat Teleleads voor je kan betekenen kun je vrijblijvend contact met ons opnemen. Dat kan door te bellen naar 088 000 85 75. Graag leggen we je meer uit over de voordelen van telesales en stellen we een scherpe offerte voor je op.

https://www.teleleads.nl/