Pattyp
Image default
Mode en Kleding

Trouwschoenen heren

Trouwschoenen heren lijken te vaak het ondergeschoven kindje. Stap je binnenkort in het huwelijksbootje? Dan ben je nu vast en zeker al druk bezig met de vele voorbereidingen. Je moet aan veel dingen denken, maar juist daarom mag je jezelf zeker niet vergeten. Heb je al aan een mooi trouwpak gedacht? Zo ja, top! Dan is het nu ook tijd om je te richten op bijpassende trouwschoenen voor heren. Natuurlijk kun je je als bruidegom al vroeg oriënteren op schoenen. Bij Shoelia kun je je oriënteren op verschillende soorten schoenen voor de bruidegom en je kunt de schoenen direct in de webshop bestellen. Maar waar let je op?

Kleur trouwschoenen heren

Welke trouwschoenen voor heren je kiest, hangt natuurlijk volledig af van je eigen stijl, je pak en de stijl van je bruiloft. Dat geldt ook voor de kleur van je schoenen. Voor een mooie trouwoutfit is het voor veel bruidsparen belangrijk dat de kleur van de schoenen overeenkomt met de rest van de outfit. Dit betekent zeker niet dat de kleur van je schoenen precies de kleur van je pak moet zijn, je kunt ervoor kiezen om je schoenen extra cachet te geven door juist een andere kleur te dragen. Wat ‘gebruikelijk’ is, is dat de accentkleuren van het pak terugkomen in de schoenen van de bruidegom. Dit laat duidelijk zien dat de schoenen specifiek bij dat pak zijn gezocht en dat maakt je hele outfit persoonlijk en perfect om in te trouwen. Ze zeggen niet voor niets: “Schoenen maken de man!” Maar als je gaat trouwen, is het verstandig om naar het hele plaatje te kijken. Waar wil je aandacht voor hebben als familie en vrienden je bij het altaar zien staan? Wat je ook kiest, blijf in ieder geval dicht bij jezelf. Doe waar je zin in hebt. Het hoeft niet datgene te zijn dat ‘gebruikelijk’ is. Niet alleen moet de kleur je bevallen, het is ook heel belangrijk dat je schoenen goed zitten en dat je je er prettig in voelt. De hele dag tot in de late uurtjes.

Bijzondere details

Persoonlijke details maken je outfit helemaal af, je trouwschoenen zijn daar uitermate geschikt voor! Zo kun je je zolen laten bedrukken met een leuke boodschap. Een bedrukking op de zool is ook een leuke toevoeging voor tijdens de fotoshoot.
De juiste accessoires zijn de ‘finishing touch’ van je outfit. Belangrijker is dan dat je shirt, stropdas, manchetknoopjes en schoenen in het geheel passen. Een makkelijke manier om een coherente outfit te realiseren is om hetzelfde leer in dezelfde kleur te kiezen voor je schoenen en riem. 

De meest gekozen schoenkleuren van de bruidegom zijn bruin en zwart. Op de website van Shoelia kunt u als u daarvoor openstaat van het ‘gebruikelijke’ afwijken.