Pattyp
Image default
Mode en Kleding

Veel gestelde vragen over Havaianas

Vallen Havaianas slippers groot of klein uit – Hoe moeten Havaianas passen?
Hoe ze voor u comfortabel zijn, eigenlijk, maar idealiter wilt u dat de bandjes mooi om uw voet zitten zodat u uw teenslippers niet verliest tijdens het lopen.

Het probleem met de maatvoering van Havaianas is dat er geen eenheidsmaten zijn voor de teenslippermodellen (wel voor de espadrilles). Dus als u gewoonlijk maat 37 heeft, zult u Havaianas maat 37/38 in teenslippers moeten nemen.

Als u balanceert tussen twee verschillende dubbele maten – bijvoorbeeld, u bent tussen een 38 en een 39, dan zou ik niet aanraden om teenslippers een maat kleiner te kopen (dus 37/38 in dit geval) maar in plaats daarvan voor de grotere maat te gaan (dus 39/40) omdat u niet het risico wilt lopen dat uw voet aan de achterkant van de slipper uitsteekt.

Wat is het verschil tussen Havaianas slim en regular?

Vreemd genoeg, zijn er geen specifieke Havaianas wide fit noch slim fit modellen, hoewel de namen van sommige modellen u anders doen denken. Het Havaianas Slim model, bijvoorbeeld, is niet gemaakt om een smallere versie van de klassieke Havaianas teenslipper te zijn, maar in plaats daarvan verwijst de “slank” naar het feit dat de bandjes smaller zijn.

Een ander verschil tussen de Havaianas Slim en Regular is de vorm van de rubberen zool die een beetje eleganter gevormd is. Dit maakt het Slim model in feite een beetje smaller, maar niet zo veel dat u kunt zeggen dat het speciaal ontworpen is voor mensen met slanke voeten.