Pattyp
Image default
Vakantie

Een geweldige vakantie naar Zuid-Afrika of Tanzania

Paarl zuid-afrika is onderdeel van de wijnregio. Natuurlijk kun je hier overheerlijke wijnen proeven, maar er is meer interessants te beleven. Er zijn natuurreservaten, je kunt in de omgeving van de Cederbergen wandelen en een bezoekje brengen aan verschillende baaien. De Zuid-Afrikaanse wijnregio bevindt zich in het zuidwesten. In het gebied liggen onder meer de volgende steden Constantia, Stellenbosch, Franschhoek en Paarl.

Paarl ligt aan de voet van de Paarlberg. Een karakteristieke berg met een ronde top. Volgens oude verhalen schitterde de berg na een regenbui als “een parel in de zon”. Ashanti, Nederburg en Fairview zijn voorbeelden van wereldwijd bekende wijnboeren uit Paarl. De stad bestaat uit de volgende zes districten:

· het rijke en luxe Courtrai;

· Noord Paarl;

· Paarl-Oost;

· Centraal Paarl (ook wel Boven-Paarl genoemd);

· het zuidoostelijk gelegen Denneburg;

· Vrykyk in het zuiden.

Bezoek de oudste en diepste meren

Lake Tanganyika, het Tanganyikameer, ligt in het westen van Tanzania in Centraal-Afrika. Men vermoedt dat het op plek 2 staat van oudste en diepste meren ter wereld. Plaats 1 op die lijst is voor het Baikalmeer in Siberië. Rondom Lake Tanganyika staan de Mahale Mountains. In de regenwouden in de omgeving leven chimpansees.

Bekijk online voorbeeldreizen

Heb jij interesse in een vakantie naar dit gebied? Online staan een aantal voorbeeldreizen. Je kunt een kort of uitgebreid reisprogramma bekijken. Als je enthousiast bent, is het mogelijk direct een reisvoorstel aan te vragen. Geheel vrijblijvend vul je dan een volledig of verkort formulier in. Daarop vermeld je waar je naar toe wilt en welk vakantiethema het best bij je past.

Dit zijn de thema’s om uit te kiezen: huwelijksreizen, safari’s, gezinsvakanties, luxe reizen, reizen met een privégids, actieve vakanties, stranden en eilanden, spa en wellness, individuele reizen met een huurauto, cruis-/zeil- en duikvakanties en luxe treinreizen. Zodra je een en ander verstuurd hebt, krijg je -binnen 48 uur- een voorstel per mail. Daar kun jij dan weer op reageren. Als je die aanvullingen en/of aanpassingen mailt, reageert All Over Tours weer binnen twee dagen met een nieuw voorstel.

https://www.allovertours.nl

Gerelateerde artikelen

Met All over Tours naar Fiji of Bora Bora

Topactiviteiten om te genieten op de grootste eilanden van Fuerteventura

Heerlijk genieten van het heldere water op curacao