Pattyp
Image default
Bedrijven

Uw on-demand expert voor uw bedrijf

Als ondernemer bent u hele dagen druk in de weer met van alles en nog wat. U doet de verkoop, administratie en daarbij een heleboel andere zaken. Maar weet u eigenlijk wel wat het beste is voor uw bedrijf. Beschikt u over de juiste kennis en voldoende tijd om kritische naar uw bedrijf te kijken.

Bovenstaand probleem is een veelvoorkomende klacht bij ondernemers. Zij hebben geen duidelijk overzicht en weten dus ook niet hoe zij het beste voor hun bedrijf kunnen zorgen. Naast een tekort aan tijd en kennis speelt ook het financiele gedeelte vaak een belemmerende factor.

Gelukkig voor u heeft Scripted Consultancy een oplossing. Een methode om on-demand advies voor uw onderneming te verkrijgen, snel en goedkoop. Zo verzekeren wij u van de juiste kennis zonder dat dit u veel tijd en geld kost.

Wij hebben een software ontwikkeld, een zogenaamd “expert systeem”. Dit is een programma waar alle kennis van professionele bedrijfsadviseures in opgeslagn zit. Via deze expert systemen kunt u als het ware gebruik maken van een persoonlijk professioneel adviseur.

Door software in te zetten kunnen wij bij Scripted Consultancy ondernemers on-demand aan informatie helpen. Deze software is namelijk altijd beschikaar en voornamelijk erg betaalbaar. U betaalt namelijk niet voor personele kosten en reiskosten. U gaat simpelweg een gesprek aan met een online consultant en ontvangt uw advies.

Ons advies is voornamelijk gericht op de strategische kant van uw onderneming. In een adviesrapport vindt u daarom ook aanbevelingen over hoe u iedere afdeling van uw onderneming op de juiste manier kunt invullen. Op deze manier zorgt u voor de juiste strategische oplijnen van afdelingen.

Dit zal vervolgens weer leiden tot een meer gestroomlijnde onderneming en dus ook een winstgevender bedrijf. Dit niet alleen omdat u geld betaald maar ook door de betere werkwijze.

Wacht dus niet langer en bestel een eigen advies op onze website.

Teun Koldeweij

Oprichter Scripted Consultancy

https://www.scriptedconsultancy.com/