Pattyp
Image default
Bedrijven

Leadgeneratie telemarketing B2B

Leadgeneratie (telemarketing B2B)

Zoek jij naar manieren om meer omzet met jouw bedrijf te draaien? Een telemarketing bedrijf als Teleleads kan je daarbij helpen. Wij verzorgen leadgeneratie door middel van B2B telemarketing. Door op een zeer klantvriendelijke manier telefonisch bedrijven te benaderen zorgen wij voor meer leads en meer afspraken. Onze telemarketeers zijn enthousiast, effectief in wat ze doen en beschikken over de ervaring om daadwerkelijk resultaten voor jou te boeken. Dat is waarom je Teleleads inschakelt.

Teleleads genereert warme leads

Teleleads werkt met een grote database bestaande uit talloze bedrijven in allerlei verschillende branches. Deze database gebruiken wij om een selectie te maken van bedrijven die we namens jouw onderneming gaan benaderen. Er kan onder meer gefilterd worden op regio en branche. Vervolgens stellen we in samenspraak een belscript op en gaan we aan de slag. Wat we precies doen is kijken of het bedrijf interesse heeft in hetgeen je hen kunt aanbieden. Wanneer dat zo is proberen we een afspraak te maken voor een informatief gesprek, oftewel het salesgesprek. Gedurende dit gesprek kan de klant door jij of iemand van je bedrijf verder overtuigd worden.

De leadgeneratie uitbesteden?

Door de leadgeneratie aan Teleleads uit te besteden geniet je van diverse voordelen. Ten eerste zorgt onze effectieve werkwijze en onze ervaring daadwerkelijk resultaat. Wij slepen leads voor je binnen en vullen jouw agenda met zinvolle afspraken. Daarnaast heb je ook zelf meer tijd over om het salesgesprek goed voor te bereiden. Dit zorgt voor een grotere kans op het binnenslepen van de klant.

https://www.teleleads.nl/