Pattyp
Image default
Bedrijven

Sleeve verpakking

Sleeve verpakkingen zijn een goede manier om jouw product te beschermen en een luxere uitstraling te geven. De sleeve kunt u helemaal personaliseren en op maat laten maken voor een bestaand product.

Wat is een sleeve?

Letterlijk vertaald betekent het woord sleeve mouw. Een sleeve is een kartonnen schuifhuls die je om een bestaand product kunt schuiven. Een soort mouw als het ware. Een sleeve geeft jou de mogelijkheid extra productinformatie te laten zien of jouw merkidentiteit over te brengen. De Voordelen van een bedrukte sleeve zijn:

  • Geeft een luxe uitstaling aan een verpakking
  • Betaalbare manier om een product van een nieuwe uitstraling te voorzien
  • Volledig te personaliseren

Een sleeve op maat

Wil je een sleeve laten maken voor een al bestaande verpakking? Bij Packaging.nl helpen wij je graag. Samen met u gaan wij op zoek naar de perfecte pasvorm voor jouw product. Maar ook als je nog geen bestaande verpakking hebt helpen wij je verder. Bij ons heb je de mogelijkheid een sleeve met bijpassende doos te ontwikkelen om jouw producten in te verpakken.

Ontwerp je eigen opdruk

Bij Packaging.nl bieden wij je de mogelijkheid jouw sleeves te bedrukken met jouw eigen ontwerp. Zo kun je jouw sleeves inzetten om jouw eigen merkidentiteit en huisstijl uit te dragen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor full color enkelzijdige of dubbelzijdige bedrukking.

Volledig gepersonaliseerd

Naast de optie om jouw sleeves te bedrukken met een eigen ontwerp kun je ze bij ons ook volledig personaliseren. De personalisatie optie geeft je namelijk de mogelijkheid de naam van de ontvanger op een verpakking te drukken. Zo maak je jouw sleeves nog persoonlijker!

Materiaal

Onze verpakkingen worden geprint op hoogwaardig vouwkarton. Zo willen we ervoor zorgen dat jouw sleeves een luxe uitstraling hebben en een meerwaarde geven aan jouw product en organisatie. Je hebt de keuze uit de volgende materialen:

  • GC1 280 grams vouwkarton. Dit vouwkarton is de beste oplossing voor de meeste verpakkingsvormen.
  • GC1 350 grams vouwkarton. Dit vouwkarton is steviger dan de 280 grams variant en daardoor perfect voor zwaardere producten.

Al onze verpakkingen bestaan voor 80% uit gerecycled karton!