Pattyp
Image default
Bedrijven

Telemarketing Leads (no cure, no pay)

Telemarketing: meer leads, meer omzet

Jouw product of dienst aan de man brengen, dat is wat je als bedrijf wilt. Meer klanten, meer relaties, het betekent natuurlijk ook meer omzet. En meer omzet betekent meer groeicapaciteit voor je onderneming, het doel van iedere ambitieuze ondernemer. Die klanten komen echter niet altijd zomaar aan wandelen. Soms moet je daar actief achteraan gaan. Dit kun je onder meer doen door middel van telemarketing: het telefonisch benaderen van bedrijven die in potentie klant kunnen worden van datgene dat jij aanbiedt.

No cure, no pay

Stel grote doelen voor jezelf en je zult meer bereiken. Als telemarketing specialist helpt Teleleads jou graag bij het groeien als bedrijf. Wij vullen jouw agenda met warme leads, afspraken die daadwerkelijk klanten kunnen opleveren. Daarbij werken we op basis van het ‘no cure, no pay’ principe. Dat houdt in dat er pas facturen voor onze diensten verstuurd worden zodra we ook echt succes voor jou behalen. Oftewel, een klein risico en een grote opbrengst!

De perfecte telemarketing partner

Heb jij interesse in het aangaan van een samenwerking met Teleleads? Informeer dan gerust verder door vrijblijvend contact op te nemen. Wij stellen ook graag een scherpe offerte voor je op. Je kunt ons telefonisch bereiken via het volgende nummer: 088 000 85 75.

https://www.teleleads.nl/