Pattyp
Image default
Gezondheid

De beste training om snel af te vallen.

Het lijkt wel alsof iedereen steeds meer wilt afvallen en strakker in zijn vel wilt zitten, en groot gelijk. Want het is heerlijk om zelfverzekerd over je lichaam te zijn en in de zomer schaamteloos met een bikini bewijs van spreken de deur uit kan.

 

Maar wat als je last minute nog snel wat kwijt wilt, als je alles al hebt geprobeerd maar geen resultaat ziet? Dit kan erg frustrerend zijn. Wellicht dat deze training tips je kunnen helpen om toch het gewenste resultaat te behalen:

 

  1. Cardio: Duurtraining is een zeer effectieve manier om vet te verbranden. Duurtraining betekent dat je meer als 60 minuten hetzelfde intensief doet. Bijvoorbeeld fietsen of hardlopen. Hierdoor begin je na een tijd te zweten en wanneer je begint te zweten begint het verbrandingsproces. Het is bewezen wanneer je een aantal keer per week deze training doet je snel veel kunt afvallen.
  2. Krachttraining: krachttraining is misschien niet de meest effectieve manier om snel vet te verbranden maar heeft toch een paar belangrijke voordelen waardoor het wel aangeraden wordt om dit te combineren met cardio. Door krachttraining ontwikkel je spieren waardoor je lichaam er gespierder uit ziet. Dit betekent dat je er makkelijker strakker uit ziet. De combinatie tussen Cardio en kracht is perfect, door cardio verbrand je makkelijk veel vet en door de spieren die je kweekt met de krachttraining zie je er veel strakker uit.
  3. Je eigen calorie politie zijn: Je moet opletten wat je eet, bereid al je eten van tevoren voor wanneer je de deur uit gaat. Hierdoor voorkom je dat je onderweg wat koopt. Om af te vallen wordt er aangeraden om minder te eten als je normaal deed. Dit betekend niet dat je jezelf moet verhongeren, integendeel maar je vooral veelzijdig moet eten en dit goede eten te combineren met het sporten.