Pattyp
Image default
Gezondheid

Massage Rotterdam bij Yules Masseert, de beste massage!

Massages hebben verschillende doeleinden en zijn allemaal goed voor een beter en sneller herstel van het lichaam. Massages zorgen er ook voor dat je lichaam ontspant en dat geeft weer ruimte in je hoofd om je weer te kunnen focussen op bepaalde dingen. Stress en spanning kan soms zo hoog zitten dat het lichamelijke gezondheidsklachten kan veroorzaken. Wanneer je hier voor een te lange tijd mee rondloopt, kan dit uiteindelijk leiden tot een Burn-Out. Heb jij het gevoel dat je al een tijd te veel ballen hoog aan het houden bent? Boek dan een massage Rotterdam bij Yules Masseert. Er zijn verschillende massages beschikbaar. 

Massages bij Yules

Yules is al jaren gespecialiseerd in verschillende massages en heeft al veel mensen heerlijk doen ontspannen. Er zijn 3 type massages die alle 3 een ander doeleinden hebben. Dit zijn ook de meest voorkomende massages. Je kan een massage boeken vanaf 45 minuten. Een massage van 45 minuten kost 45 euro. Alle massages hebben dezelfde prijs. Hoe langer de massage duurt, hoe hoger de kosten. Een massage van 55 minuten kost 60 euro, 90 minuten 80 euro en 120 minuten 100 euro. Hieronder zet ik de 3 massages waar je uit kan kiezen, weet je het zelf niet? Dan kan Yules of een van zijn collega’s je helpen met adviseren. 

Deep tissue: Deze massage is bedoeld voor de pezen, spieren en fascia. Hier worden knopen weg gemasseerd.

Chronische pijn: Deze massage is bedoeld voor mensen die aan het revalideren zijn van een operatie of medische ingreep. De massage wordt ook gegeven voor mensen met een blessure die herstellende zijn.

Ontspanning: Bij deze massage word er gezorgt voor volledige ontspanning en het opladen van energie. Na de massage ben je weer helemaal herboren en kun je alles weer doorstaan! 

Massages doen veel mensen heel goed, probeer het eens!